Saltar al contenido

Tast Vins Oriol Artigas 2 febrer

La setCveHKUuWIAAYom1mana passada vam estar tastan part dels vins del celler Oriol Artigas.Vem començar pels vins blancs, i vam acabar amb dos negres

El primer blanc que vem provar va ser la Rumbera, un vi Floral, fruita blanca, lichis. En boca elèctric, i molta frescor. 80% Pansa blanca i 20% Garnatxa.Llabors els negres vem començar per el mas Pelliser, una garnatxa sencera , i amb fermentació amb bòta de 15 anys

Tot seguit ens vam anar per el mas Pelliser 2014, un cupatge de garnatxa, syrah, merlot, amb tres dies de maceració junt amb la rapa i realitza una fermentació espontània amb llevats indígenes. S'estabilitza durant 6 mesos en dipòsits d'acer inoxidable.

En conclusió uns vins naturals, que em van agradar i que tornaria a probar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *